Overheid steunt amateur sportclubs

Spotify laat fans hun artiesten helpen
May 16, 2020
Show all

Overheid steunt amateur sportclubs

De overheid is zich bewust van de moeilijke tijd die amateurclubs nu doorgaan. Met 110 miljoen euro springt de overheid bij. Zoals Spotify het mogelijk maakt voor communities om hun favoriete band te steunen, is er geen mogelijkheid voor leden van clubs om dit te doen. Dat kan anders.

De overheid is zich bewust van de moeilijke tijd die amateurclubs nu doorgaan. Met 110 miljoen euro springt de overheid bij. Zoals Spotify het mogelijk maakt voor communities om hun favoriete band te steunen, is er geen mogelijkheid voor leden van clubs om dit te doen. Dat kan anders.

Het officiele bericht van de overheid is hier: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/05/01/110-miljoen-euro-ondersteuning-voor-sportverenigingen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *