Spotify laat fans hun artiesten helpen

Overheid steunt amateur sportclubs
May 3, 2020
Show all

Spotify laat fans hun artiesten helpen

Om artiesten en bands te helpen in deze tijd zonder concerten en festivals, heeft Spotify het mogelijk gemaakt voor fans om donaties te doen via hun platform. Iets dat veel mensen al langer verwacht hadden omdat andere platforms zoals Twitch en Youtube dat al langer faciliteren.

Om artiesten en bands te helpen in deze tijd zonder concerten en festivals, heeft Spotify het mogelijk gemaakt voor fans om donaties te doen via hun platform. Iets dat veel mensen al langer verwacht hadden omdat andere platforms zoals Twitch en Youtube dat al langer faciliteren.

Het nieuwsbericht op de BBC website: https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-52393960

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *